Här listas våra utställare. Listan uppdateras kontinuerligt.

gDiapers

gDiapers håller på att förändra hela världen av engångsblöjor- från topp till tå, inifrån och ut. Vårt enkla system består av söta små tygbyxor, gPants, tillsammans med engångsinlägg som kan komposteras (gäller endast de blöta). gDiapers engångsinlägg är certifierade enligt Cradle to Cradle Certified™ Silver, vilket är ett märke som är betrott runt om i världen för sin ekologiska intelligenta design. Framförallt är gDiapers dedikerade att hålla ditt barn sött, rent och bekvämt, vilket är en del av en växande global community av föräldrar som förväntar sig produkter som är fina inifrån och ut.

 

GOS är en specialistbutik för ergonomiskt bärande belägen i Göteborg. VI vill inspirera fler att bära mer med ett av Skandinaviens  största sortiment av noggrant utvalda bärselar och bärsjalar, och genom att dela med oss av vår kunskap så att alla kan bära säkert, hållbart, bekvämt och gosigt.

 

Lilla Lammet säljer tygblöjor och tillbehör från bland annat Smart Bottoms, Little Lamb, Imagine Baby och Minimundus.

 

Tant Tyg har Sveriges bredaste Sortiment av tygbindor, från märken som Imse Vimse, MaM och Alvehamn. Vi har också ett stort utbud av förvarningsväskor och -påsar till tygbindor från bland annat Planet Wise.

ReEko är en butik med fokus på giftfria, miljövänliga och veganska produkter för hela familjen.

 

Säljer tygblöjor och bärsjalar.

 

Elskade bebis erbjuder giftfria och ekologiska barn- och babyartiklar samt kläder sydda i naturmaterial.

Fluffrumpan säljer framförallt tygblöjor som är tillverkad med kärlek i Europa och även GOTS-certifierade ullkläder.

 

Vi är ett litet familjeföretag med tygblöjor och tillbehör och lite annat smått och gott som bidrar till ett hållbart samhälle.

Hos Gröna Grodan kan du:
– känna trygghet i att allt är noga utvalt – eko, giftfritt, hög kvalitet producerade under schyssta förhållanden
– spara tid genom att slippa leta fina ekoprodukter på olika webshopar
– alltid få personlig service och möte face to face, ingen webshop
– klämma, känna, lukta och uppleva produkter som oftast bara finns på nätet
– boka homeparty/babyshower för personlig visning av produkterna – en rolig och lärorik stund tillsammans med dina vänner
– hitta produkter som håller för flera barn – och även över generationer!

Hobbyverksamhet som syr Tygblöjor, tygbindor och andra miljövänliga alternativ till engångsprodukter. Syr mestadels i naturmaterial så som bambu, hampa och ekologisk bomull

LittleEco.se vill erbjuda produkter till de som vill kombinera ekologiskt och giftfritt med en snygg design, utan att tumma på kvalitén.

Vill du ställa ut? Anmäl dig som utställare här