Här listas våra utställare. Listan uppdateras kontinuerligt.

gDiapers

gDiapers AB

gDiapers AB är distributör för gDiapers blöjor. Vi säljer blöjorna till privata kunder och till företag. Info om produkten: gDiapers håller på att förändra hela världen av engångsblöjor- från topp till tå, inifrån och ut. Vårt enkla system består av söta små tygbyxor, gPants, tillsammans med engångsinlägg som kan komposteras (gäller endast de blöta). gDiapers engångsinlägg är certifierade enligt Cradle to Cradle Certified™ Silver, vilket är ett märke som är betrott runt om i världen för sin ekologiska intelligenta design. Framförallt är gDiapers dedikerade att hålla ditt barn sött, rent och bekvämt, vilket är en del av en växande global community av föräldrar som förväntar sig produkter som är fina inifrån och ut.

 

Lilla Lammet

Lilla Lammet

Fokus på tygblöjor.

ReEko

Webbshop och lager i Svenljunga med produkter för hela familjen. Giftfritt miljövänligt ekologiskt och gärna närprducerat.

 

Kind & Wild

Världen blir allt mer medveten och de flest av oss vill göra smarta, gröna och giftfria val, både för oss själva och för våra små. Även om utbudet på marknaden ökar, saknas fortfarande snygga och praktiska produkter för barn. Att vara med och utöka tillgången av hållbara varor är för oss en självklarhet. Därför är de flesta av våra kläder, prylar och inredningsdetaljer handgjorda av ekologiska och giftfria material.

Hos oss hittar ni ullblöjor, vikblöjor, ullkur, snappi, inredning, ecanpassade kläder mm. På mässan kommer vi även presentera Kind & Wild Bärsjalar. Tillverkade helt och hållet i Sverige, det ser vi fram emot!

Lille Moln

Lille moln säljer tygblöjor och tillbehör, samt tygbindor och annat roliga baby saker. Vårt syfte är att alla barn ska ha möjlighet att ha tygblöjor som första alternativ istället för engångsblöjor/artiklar.

Stella Sews

Syr miljövänliga produkter som tvättlappar, kaffefilter, tygblöjor, amningsinlägg, makeup pads etc

Alvehamn

Miljövänliga Tygblöjor, amningsinlägg, tygbindor och tillbehör.

Ekotjusigt

EKOtjusigt är en webbutik med tjusiga produkter till dig som vill att du och dina barn ska leva ett ekologiskt och giftfritt liv. Vi har ett brett sortiment av ekologiska leksaker, barnkläder, babyprodukter, nappflaskor, nappar, bärsjalar, sängkläder etc. Allt du hittar hos EKOtjusigt är noga utvalt att vara säkert och giftfritt för dig och ditt barn.

@creation.of.annafina

Annastina Lundstedt, teaterskräddare, står bakom företaget som skapar textila produkter för barn. Ytterkläder och barnfiltar i ull och kläder för babypottning/EC och potträning. Tar beställningar även på andra produkter och kläder. Finns på instagram creation.of.annafina

SeoulWrapper

Mareike är utbildad bärcoach och har nyligen flyttat till Göteborg med sin familj. Som bärcoach erbjuder hon via sitt företag SeoulWrapper konsultationer i bärande med sjal, ergonomisk bärsele och andra bärdon både enskilt och i grupp. På mässan kommer hon att hålla föredrag om bärande och ni kommer även kunna besöka hennes bord för att ställa frågor om be om råd och tips.

Prana Yoga Göteborg

Prana Yoga är en liten familjedriven yogastudio i centrala Göteborg som bland annat arrangerar gravidyoga, yoga med bebis och yoga med barn.

 

Glada Mammor

Säljer amnings och gravid kläder, också bärselar och bärjackor.
Jag är en nybliven mamma som hade svårigheter att hitta amningskläder och mammakläder som jag kunde bära före, under och efter förlossningen. Jag tyckte också att det som fanns inte var så snyggt eller kul. Efter en hel del letande så hittade jag märken från mitt hemland Spanien, som jag tyckte var mycket vackra med hög kvalitet och hade det jag sökte för alla delar av moderskapet.
Jag bestämde mig efter att ha provat plaggen, att mammor i Skandinavien också har rätt att hitta prisvärda snygga plagg.
I min strävan hittade jag även andra saker som passade perfekt för mitt barn, bland annat ergonomiska bärselar, söta små skor och mer!

Vill du ställa ut? Anmäl dig som utställare här