Här listas våra utställare. Listan uppdateras kontinuerligt.

gDiapers

gDiapers håller på att förändra hela världen av engångsblöjor- från topp till tå, inifrån och ut. Vårt enkla system består av söta små tygbyxor, gPants, tillsammans med engångsinlägg som kan komposteras (gäller endast de blöta). gDiapers engångsinlägg är certifierade enligt Cradle to Cradle Certified™ Silver, vilket är ett märke som är betrott runt om i världen för sin ekologiska intelligenta design. Framförallt är gDiapers dedikerade att hålla ditt barn sött, rent och bekvämt, vilket är en del av en växande global community av föräldrar som förväntar sig produkter som är fina inifrån och ut.

 

GOS är en specialistbutik för ergonomiskt bärande belägen i Göteborg. VI vill inspirera fler att bära mer med ett av Skandinaviens  största sortiment av noggrant utvalda bärselar och bärsjalar, och genom att dela med oss av vår kunskap så att alla kan bära säkert, hållbart, bekvämt och gosigt.

 

Lilla Lammet säljer tygblöjor och tillbehör från bland annat Smart Bottoms, Little Lamb, Imagine Baby och Minimundus.

 

Tant Tyg har Sveriges bredaste Sortiment av tygbindor, från märken som Imse Vimse, MaM och Alvehamn. Vi har också ett stort utbud av förvarningsväskor och -påsar till tygbindor från bland annat Planet Wise.

Webbshop och lager i Svenljunga med produkter för hela familjen. Giftfritt miljövänligt ekologiskt och gärna närprducerat.

 

Säljer tygblöjor och bärsjalar.

 

Elskade bebis erbjuder giftfria och ekologiska barn- och babyartiklar samt kläder sydda i naturmaterial.

Fluffrumpan säljer framförallt tygblöjor som är tillverkad med kärlek i Europa och även GOTS-certifierade ullkläder.

Lille Moln

Lille moln säljer tygblöjor och tillbehör, samt tygbindor och annat roliga baby saker. Vårt syfte är att alla barn ska ha möjlighet att ha tygblöjor som första alternativ istället för engångsblöjor/artiklar.

Stella Sews

Syr miljövänliga produkter som tvättlappar, kaffefilter, tygblöjor, amningsinlägg, makeup pads etc

Alvehamn

Miljövänliga Tygblöjor, amningsinlägg, tygbindor och tillbehör.

Ekotjusigt

EKOtjusigt är en webbutik med tjusiga produkter till dig som vill att du och dina barn ska leva ett ekologiskt och giftfritt liv. Vi har ett brett sortiment av ekologiska leksaker, barnkläder, babyprodukter, nappflaskor, nappar, bärsjalar, sängkläder etc. Allt du hittar hos EKOtjusigt är noga utvalt att vara säkert och giftfritt för dig och ditt barn.

SeoulWrapper

Mareike är utbildad bärcoach och har nyligen flyttat till Göteborg med sin familj. Som bärcoach erbjuder hon via sitt företag SeoulWrapper konsultationer i bärande med sjal, ergonomisk bärsele och andra bärdon både enskilt och i grupp. På mässan kommer hon att hålla föredrag om bärande och ni kommer även kunna besöka hennes bord för att ställa frågor om be om råd och tips.

Prana Yoga Göteborg

Prana Yoga är en liten familjedriven yogastudio i centrala Göteborg som bland annat arrangerar gravidyoga, yoga med bebis och yoga med barn.

 

Glada Mammor

Säljer amnings och gravid kläder, också bärselar och bärjackor.
Jag är en nybliven mamma som hade svårigheter att hitta amningskläder och mammakläder som jag kunde bära före, under och efter förlossningen. Jag tyckte också att det som fanns inte var så snyggt eller kul. Efter en hel del letande så hittade jag märken från mitt hemland Spanien, som jag tyckte var mycket vackra med hög kvalitet och hade det jag sökte för alla delar av moderskapet.
Jag bestämde mig efter att ha provat plaggen, att mammor i Skandinavien också har rätt att hitta prisvärda snygga plagg.
I min strävan hittade jag även andra saker som passade perfekt för mitt barn, bland annat ergonomiska bärselar, söta små skor och mer!

Vill du ställa ut? Anmäl dig som utställare här